logo

At bo i Stenbjerg

At bo i Stenbjerg

Helårsboliger i forskellige størrelser og prisklasser er til salg. De fleste er beliggende tæt på klitterne. Få skridt fra boligen ligger den vilde natur.

Vi har den originale Thyske hygge.

Fællesskab og nabo hjælp er karakteristisk. Kærlig omsorg og støtte, hvis behov for det. Vi kan være os selv. Vi kan også være for os selv og gå i ”flyverskjul”, hvis det er ønsket. Fællesspisning hver måned i Klubhuset. Kroket, Krolf og Petanque dyrkes på sportspladsen. Stenbjerg Kirke har regelmæssig gudstjeneste og kirken er rimelig godt besøgt. Menighedsrådet arrangerer hygge eftermiddage hver måned i efterår og vinter. Sommerudflugt i juni. Byen er kendetegnet ved et aktivt foreningsliv og arrangementer i løbet at året. Sct. Hans bål, Stenbjergsdage, Krabbegilde, Fiskeauktion, Gudstjeneste alle ved Stenbjerg Landingsplads.

Stenbjerg er en blanding af huse med fastboende, ferieboliger og sommerhusområder. Mange af feriehusejerne deltager aktivt i byens sociale liv.

”På molen i Vorupør er det længste man overhovedet kan komme fra København” Citat af Journalist Hanne Munk, fra Jyllandsposten d. 31.3.2019, hun fortæller om livet ved den vestjyske vankant.

Hanne Munk boede flere år i København, hun har nu købt hus i Stenbjerg, hvor skabertrangen og fællesskabet er større og hun kan ikke drømme om at flytte tilbage til byen.

Hanne havde 400 naboer i sin gård, hun kendte ikke en eneste ved navn. I Stenbjerg, kender hun allerede mange ved navn, her der bor 152mennesker,. En morgen, hvor den nykøbte brugte bil ikke ville starte, gik der ikke 5 minutter efter af autoværkstedet havde hentet den, før naboer stod med nøglen til deres bil, som Hanne kunne låne en uge. Det tror hun aldrig ville være sket i København. Hanne havde boet i Stenbjerg en måned.

X